Lindab opkøber Venti

Lindab supplerer sine nuværende aktiviteter i Danmark med opkøbet af Venti A/S

Lindab supplerer sine nuværende aktiviteter i Danmark med opkøbet af Venti A/S. Opkøbet giver Lindab bedre geografisk dækning og øget produktion af ventilationskanaler.

Venti fremstiller cirkulære og rektangulære ventilationskanaler og er distributør af ventilationsprodukter, såsom lyddæmpere, fittings og en lang række tekniske produkter til luftdiffusion. Salg og distribution foregår to steder i Danmark, uden for Aarhus og København. Venti sælger ikke Lindab produkter på nuværende tidspunkt.

"Venti er en kundefokuseret virksomhed med solid viden om ventilation," siger Heino Juhl, administrerende direktør for Lindab Danmark. "Det danske marked sætter pris på kvalitetsprodukter, og ligesom Lindab producerer Venti ventilationskanaler i den højeste tæthedsklasse. Når Venti bliver en del af Lindab, vil vi sammen give vores kunder i hele Danmark den bedste service med de korteste leveringstider. Vi ser frem til at udvikle virksomheden yderligere sammen med administrerende direktør og medejer Søren Lindahl Klausen og hans dygtige medarbejdere".

"Der er gode udviklingsmuligheder for Venti på det danske marked sammen med Lindab, hvilket vil gavne vores kunder og medarbejdere. Vi glæder os til at blive en del af Lindab og fortsat tilbyde god service og høj kvalitet", siger Søren Lindahl Klausen, adm. direktør og medejer af Venti.

Venti blev grundlagt i 1973 og har base i Hørning uden for Aarhus. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. SEK 120 millioner og 34 medarbejdere. Købet finansieres af egne midler og forventes gennemført i løbet af sommeren 2024.